Pokud se stěhujete, přemýšlíte o vylepšení domácnosti nebo potřebujete sehnat nové věci na úklid, pravděpodobně zamíříte do obchodu s domácími potřebami, který vám nabídne všechny věci na jednom místě. Jedním z nich je Kitos. Co vše vám může nabídnout? Na to se společně zaměříme níže.

kitos recenze

Zatímco jedna část lidí nákup domácích potřeb naprosto nesnáší, druhá si nenechá ujít jedinou příležitost, aby si prohlédla, co je zrovna nového. Ať už patříte k těm, kteří si do takového obchodu rádi vyrazí jen tak, nebo do něj zavítáte pouze z nutnosti, pravděpodobně to nebude dlouho trvat a vaše kroky vás zavedou do některé z prodejen domácích potřeb Kitos, ve které objevíte vše potřebné pro vaši domácnost.

Ochuzeni o nákup ale nebudou ani lidé, kteří žijí na vesnici, nebo se jim nechce zrovna nikam chodit. Kitos má totiž i svůj vlastní e-shop, který vám nabízí totožný sortiment, jako klasické kamenné prodejny.

💡  Nakupujte bezpečně: Domácí a kuchyňské potřřeby doporučujeme kupovat pouze v ověřených e-shopech. Získáte záruku toho, že se jedná o 100% originální výrobek se zárukou kvality. ✅  Kitos.cz

O Kitos

✅ Kitos je obchod,  který se orientuje na prodej domácích potřeb, nádobí a dalších nezbytností, které dělají z obývaného prostoru skutečný domov.  Na trhu funguje od roku 2010, má tedy poměrně dlouhou tradici. I když některé kategorie výrobků jsou de facto stálice, sortiment se neustále obnovuje a vylepšuje. Díky tomu seženete krásné sezónní doplňky a podobně.

Možná se divíte, proč se obchod s domácími potřebami jmenuje zrovna ✅ Kitos. Pokud jste (stejně jako my) znalci skandinávské kultury a severských jazyků, pak jistě víte, že kiitos znamená ve finštině “děkuji”. Tento název nebyl vybrán náhodou, společnost ho zvolila kvůli tomu, že si váží každé vaší návštěvy a každého realizovaného nákupu.

Tip redakce – Kuchyňské potřebykitos vaření kuchyně

🔪 Široká nabídka produktů do kuchyně

✅ Nádobí
✅ Pánve
✅ Nože a hrnce
✅ Grilování

Na co se můžete těšit?

Standardně na ✅ e-shopu Kitos, ale i v jeho kamenných pobočkách, objevíte sortiment pro kuchyň a jídelnu, pro úklid domova a podobně. E-shop má pak ještě několik speciálních sekcí, které bychom vám určitě doporučili při nejbližší příležitosti navštívit.

Kromě Akční nabídky, která sdružuje speciální slevy, můžete prozkoumat Výbavu na vaření za nejlepší ceny a sezónní nabídku, která v současné době zní Vánoční pečení. Kromě plechů, válečků (i těch vyřezávaných) a formiček tu objevíte i louskáček na ořechy a mnoho dalších důležitých věcí, které se vám budou při pečení svátečního cukroví dozajista hodit.

Doprava a platba

Pokud uděláte nákup, jehož částka přesáhne 1 500,-, budete mít dopravu zdarma. Také si můžete domluvit osobní odběr v Říčanech, který je taktéž zdarma. V případě, že do žádné takové kategorie nespadáte, cena dopravy začíná už na 69,-. Co se týče dobírky, ta je zpoplatněna (obvykle od 24,- do 40,- v závislosti na výdejním místě). Výjimkou je osobní odběr na prodejně, který je zdarma i s platbou na dobírku, osobní odběr na již zmíněné centrále a podobně.

Mezi spolupracující přepravní společnosti patří DPD, PPL, GLS a Zásilkovna.

Kvalita zboží

Kvalita zboží v obchodě ✅ Kitos je velmi dobrá. Seženete v něm například výrobky od renomované značky Vileda, tradiční výrobky od značky TORO, výrobky od české porcelánky THUN, nádoby na uchovávání potravin LOCK a KEEPER a mnoho dalších. Nemusíte se tedy bát, že by prodávané zboží nemělo požadovanou kvalitu.

Tip redakce – Čistý domov a úklidkitos úklid nabídka produktů

🏠 Vyberte si z mnoha produktů

✅ Uskladnění
✅ Úklid a odpadkové koše
✅ Drogerie
✅ Žehlení a sušení

Zkušenosti zákazníků

Ačkoliv v ✅ Kitos sami nakupujeme, podíváme se na to, co na své nákupy říkají další zákazníci, kteří do něj vložili svou důvěru.

Nejčastěji zmiňují, že:

Výhody
  • Se jim líbí rychlost dodávky zboží
  • Vše bylo v naprostém pořádku
  • Zboží je krásné a odpovídá fotkám
  • Se jim líbí příznivé ceny jak na e-shopu, tak v kamenných prodejnách
  • Při rozbití zboží při přepravě e-shop okamžitě poslal nové zboží, které nahradilo to poškozené
  • Kitos dobře komunikuje
  • Jim vyhovuje velký výběr zboží

Zkušenosti zákazníků na internetu

kitos zkušenosti

Zdroj: Heureka.cz

kitos diskuze

Zdroj: Zbozi.cz

kitos hodnoecní

Zdoj: Recenzer.cz

Vzhledem k tomu, že je drtivá většina nakupujících s nákupem v obchodě Kitos spokojená, neexistuje žádný dobrý důvod, proč byste se mu měli v případě potřeby vyhýbat. Věříme, že stejně jako mnoho dalších budete s přístupem obchodu i s nakoupenými věcmi spokojení.

Také už jste si v Kitos něco koupili? Pokud ano, čím přesně jste si udělali radost?